YUMILashes- ripsien kestotaivutus


YUMILashes- ripsien kestotaivutus 85€ 1,5h

YUMI™ Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMI™ Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

YUMI™ Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman.

YUMI™Lashes - käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Ensimmäisten 1-2 vrk:n jälkeen käsittelystä ripsiä ei tulisi kastella lainkaan. Jos pystyt, älä kastele ripsiä 48 tuntiin. Vesi saattaa aluksi kuivattaa käsiteltyä karvaa. Hoidon jälkeen ripsien tulisi olla myös rauhassa n. 5h, jottei ne pääse kääntymään virheasentoon. Käsittelyn jälkeen kosteuta ripsiä Yumin keratiinihoitoaineella ja pidä ne harjan avulla suorassa. Näin toimimalla saat kosteutetut, siistit ripset, joiden kaari pysyy myös parempana pidempään.

Käsittelyä emme suosittele raskaana oleville tai imettäville äideille.

Ripsesi tulisi olla hyväkuntoiset ennen kuin tulet käsittelyyn. Esim. ripsienpidennysten jälkeen anna ripsien kasvaa täyteen pituuteen. Voit myös käyttää ennen taivutusta ripsiseerumia, mutta laita seerumi pari viikkoa ennen käsittelyä tauolle, jotta saat nauttia taivutetuista ripsistä mahdollisimman pitkään.

MIKSI YUMILashes?

YUMI™ Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. YUMI™ Tint -kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään!

YUMI™ Lashes - kauneutta silmänräpäyksessä!