Naamiaistarvikkeet

Nämä tuotteet ovat myynnissä vain kivijalkaliikkeessämme. 


Naamiaisasuja meiltä löytyy kaikenmoisia, lapsille sekä aikuisille. Halloweenin aikaan asuvalikoima on runsaimmillaan, muina aikoina pyrimme pitämään hyllyssä monipuolisen perusvalikoiman. Tule kaivelemaan hyllyjä vähintään viikkoa ennen juhlia! Tällöin ehdimme tilata sopivan asun, jos sitä ei sillä hetkellä löydykään valikoimastamme. Tilatuilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.  

Hahmo tuodaan eloon viimeistään kunnon maskeerauksella. Grimasin tuotteet ovat osoittautuneet tässä hinta-laatusuhteeltaan erittäin toimiviksi. Meillä on Grimasilta vesi- sekä rasvapohjaisia kasvomaaleja yksittäisnappeina ja eri kokoisina paletteina. Tsekkaa myös veret, vahat, lateksit, hammaslakat, iholiimat, glitterit, kasvotimantit ja piilarit! 

Osa asiakkaista ei halua lainkaan asua, vaan he  keräävät asusteista sopivan setin. Voit valita teeman mukaan peruukit, viikset, parrat, rintakarvat (!), hatut, aurinko/silmälasit, aseet, käsineet, sukat, pääpannat, kruunut, naamarit jne jne… Oli kyseessä vuosikymmenbileet, polttarit tai vaikkapa Havaijikemut, olemme täällä sinua varten! Nykäise hihasta, autamme mielellämme :) Kuvagalleria