Iloisia hetkiä juhlaan ja arkeen!


”Laughter is timeless, imagination has no age, dreams are forever.” - Walt Disney

Ei ihan näillä sanoilla, mutta samankaltaisilla ajatuksilla lähdin liikkeelle, kun mielikuva omasta naamiaistarvikeliikkeestä pyöri päässä hoitovapaalla ollessani. Totesin, että Vaasaan tarvittaisiin erikoisliike naamiaistarvikkeille. Idea jäi muhimaan, lähdin töihin ensin ruokakauppaan ja siitä sitten kaunesalan yrittäjäksi. 2018 tuli mahdollisuus yhdistää kauneuspalvelut sekä naamiaistuotteet. Kävin katsomassa liikekiinteistöä Bouchtinkujalla ja päätin, että nyt loikkaan ja lähden tavoittelemaan unelmiani. 

Yrittäjyys ei ole helppoa ja alku on aina hankalaa… Koronakin yllätti ja pysäytti maailman. Koronaa voin kyllä kiittää siitä, että lähdin tilaamaan tuotteita, joita pystyttiin ostamaan omassa kodissa vietettäviin juhliin. Eli naamiaisasujen lisäksi valikoimaan tuli ilmapallot + helium sekä erilaiset juhlatarvikkeet. 

2024 helmikuussa Narniaan muutti uusiin tiloihin, 15 m tielle päin. Eli nykyään meidät löytää Foto Airaksisen vanhasta liiketilasta, ihan keskustan Hesen takaa! Tilat ovat hieman isommat vanhoihin verrattuna ja ikkunoita tuli roimasti lisää…

Narniaan haluaa tuottaa iloa ympärilleen. Hassuttelua pitäisi voida harrastaa iästä riippumatta ja nauttia pienistäkin juhlan aiheista. Paikalla tai juhlien koolla ei ole väliä, koristeet ja pallot saadaan kyllä valittua jokaisen oman maun mukaan. Ja mikä ihana yllätys onkaan saada kaunis ilmapallokimppu synttärilahjaksi!

 P.S. Heliumpalloja voi ostaa muulloinkin, kuin vappuna ;) 

Toivotan kaikki tervetulleiksi Narniaan! 


Heli Kahlos

Omistaja