TERVETULOA NARNIAAN!


Pääsiäisviikon aukioloajat:

TO 12-17, PE suljettu, LA 11-14 !


Kivijalkaliikkeestämme löydät juhlatarvikkeet, ilmapallot ja naamiaisasut pieniin sekä isoihin juhliin! Olemme apunanne etsiessänne tuotteita esim. baby showereille, teemasynttäreille, opiskelijabileisiin, polttareihin, häihin tai vaikkapa yritysten illanistujaisiin.

Liike on avoinna to-la, mutta olen paikalla sinua varten muinakin päivinä (ma-la), jos vain sovitaan tapaaminen etukäteen! Olen useimmiten alkuviikosta takahuoneessa tekemässä ripsipidennyksiä tms. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan sinulle sopiva aika.

—> 0445339215 / Heli

Juhlatarvikkeet 🎉


Puolet meidän myymälän tiloista on pyhitetty juhlatarvikkeille ;) Näyttävimmät ja värikkäimmät tuotteet taitavat olla pinjatat sekä ilmapallot. Näiden lisäksi löydät meiltä kertakäyttöastioita sekä servettejä, kakunkoristeita, lippunauhoja, serpentiinejä, pöytäkonfetteja, konfettitykkejä, oviverhoja, photo booth- rekvisiittaa, pom pomeja, tasseleita yms. koristeita. Eli kaikkea mahdollista lasten sekä aikuisten juhliin, kullekin oman maun ja budjetin mukaan! 


P.S. Babyshower- tuotteille on täysin oma hyllykkönsä !

P.P.S. Olemme Paskakaupan virallinen jälleenmyyjä Vaasassa :)  



Ilmapallot🎈


Ilmapallot ovat varastaneet sydämemme sataprosenttisesti! Kauniit ja värikkäät pallot ilahduttavat saajaa iästä riippumatta.

Olemme saaneet ojentaa pieneen käteen kauan toivotun vappupallon, täyttää pallot häihin hääparin toiveiden mukaisesti, tehdä valmiiksi lukemattomia numeropalloja synttäreitä varten sekä suunnitella asiakkaiden kanssa upeita kokonaisuuksia erilaisiin juhlatilaisuuksiin.

Meillä on laaja valikoima erilaisia palloja liikkeessämme. Olethan meihin kuitenkin ajoissa yhteydessä, jotta pystyisimme toteuttamaan juuri SINUN toiveesi!

  • Lateksi- ja konfettipallot
  • Clearz- pallot
  • Numeropallot (isot ja pienet)
  • Pallokaaret (DIY tai valmis kaari tilauksesta)
  • Pylväät (DIY tai valmis pylväs tilauksesta)
  • Pöytäasetelmat
  • Pyöreän metallikehikon (2m) vuokraus

Naamiaisasut ja rekvisiitta 🤡


Halloween on putiikissamme kiireisintä aikaa. Tällöin valikoimassamme on runsaasti eri naamiaisasuja sekä muuta rekvisiittaa. Muina aikoina pyrimme pitämään hyllyssä mukavan kokoisen perusvalikoiman asuja sekä asusteita. Huomioithan, että naamiaispuolen tuotteet ovat myynnissä meillä vain liikkeessämme, ei verkkokaupassa. Valikoima vaihtuu aina sesonkien mukaan. 
Viikonloppuisin teemme tilaukset seuraavalle viikolle. Näihin tilauksiin on helppo yhdistää yksittäisiä, asiakkaiden toivomia tuotteita ilman postikuluja. Eli tilaukset sisään viimeistään lauantaina —>tuotteet saapuvat seuraavalla viikolla, yleensä viimeistään torstaina.

OPISKELIJAT: -10% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista paitsi naamiaisasuista. Näytäthän voimassa olevan opiskelijakorttisi.


Kauneuspalvelut 


Kauneuspalveluihin on parhaiten aikoja ma-ke välillä, kun taas naamiais- ja juhlatarvikepuoli on avoinna to-la. Sähköinen ajanvaraus toimii Timman kautta, mutta voit toki laittaa kyselyitä myös esim. viestitse numeroon 0445339215/ Heli. 


YUMILashes, ripsien kestotaivutus 85€

YUMIBrows, kulmakarvojen laminointi 54€

YUMILashes + YUMIBrows 134€

Kulmien muotoilu ja väri 25€

Ripset + kulmat + muotoilu + väri 30€

Uudet ripsipidennykset 98€-120€ (ajanvaraus vain viestitse)

Huollot 50€-80€ (uusille asiakkaille varaus vain viestitse)




Äänivieraskirja 


Oletko järjestämässä tapahtumaa kuten häitä, syntymäpäivää, ylioppilasjuhlaa tai uudenvuodenjuhlaa? Siinä tapauksessa olet oikeassa paikkaa! Fefefone tarjoaa ainutlaatuisen vieraskirjavaihtoehdon kaikkiin juhliin, jonka avulla vieraat voivat tallentaa tervehdyksensä tyylikkäällä puhelimella kynän ja paperin sijaan!

Äänivieraskirjapuhelimia on useaa erilaista mallia… The Majestic Oak, The Versailles, The Victorian, The Pearl, The Princess.

Vuokraan sisältyy äänivieraskirjapuhelin, kehystetty infotaulu, käyttöohjeet ja ilmainen toimitus. Tämän lisäksi saat upean muistitikun äänitiedostoineen omaksesi! 


Liikkeessämme on yksi Fefefonen puhelin esillä, joten sinulla on mahdollisuus tulla tutustumaan siihen myös livenä! 
Käyttämällä alennuskoodia "NARNIAAN10" saat 10€ alennuksen vuokrahinnasta! Jos noudat äänivieraskirjan Vaasasta, saat tämän lisäksi vielä 25€ alennuksen! Voit tehdä varauksen yhdessä meidän kanssa tai osoitteessa www.fefefone.fi 

Kiitos yhteistyöstä Fefefone! 😊 

JÄTÄ MEILLE VIESTI!