Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


Zombie Dash


Zombie Dash on vuonna 2013 perustettu puolalainen vaatevalmistaja, jonka erottuvat mallistot ja kuosit yhdistävät mukavuuden ja kipakan asenteen. Zombie Dash-tiimin jäsenet valvovat itse henkilökohtaisesti tuotannon kaikkia vaiheita ja huomioivat kaikki pienimmätkin yksityiskohdat, jotka takaavat vaatteiden erinomaisen laadun ja kestävyyden. Malliston design ammentaa inspiraationsa riehakkailta lapsilta ja uhmakkailta taaperoilta, joilta vauhti ei lopu ja meno on taattu!

Zombie Dash- tiimin nuoret suunnittelijat Aleksandra Wysocka ja Marta Lenartowicz ovat tuoneet markkinoille omintakeisen ja patentoidun, HUNGRY ONE huppari- ja housumalliston. Mallisto on pääosin unisex eli useimmat mallit ja värit sopivat sekä tytöille että pojille. Kaikki tuotteet ommellaan ja valmistetaan kankaista lähtien Euroopassa Zombie Dashin vaatimusten mukaan.

Zombie Dash on kasvamassa kovaa vauhtia myös muualla Euroopassa ja onkin jo noteerattu mm. Britannian Voguessa sekä kansainvälisesti arvostetussa lasten muodin ja brändien Luna Lookbook lehdessä, jossa esitellään merkkejä, joissa yhdistyy
innovatiivinen suunnittelu sekä laatu.

Zombie Dash on brändi, joka kasvaa asiakkaidensa toiveiden mukana. Alkuun mallisto rajoittui esikouluikäisille, mutta tarjontaa laajennettiin ja nyt kokoja löytyy niin pienille, kuin vähän isommillekin lapsille..... Ja myös vanhemmille!


Tule mukaan vaatevallankumoukseen, jossa kertakäyttöisyys on unohdettu ja vaatteissa vaalitaan kestävyyttä ja laatua, tinkimättä mukavuudesta - ja tyylistä!

Vaatteiden mitoitus on pientä ja esimerkiksi lasten tuplakokomerkinnöissä vastaavat ehdottomasti ennemmin kokohaarukan
pienempää kuin isompaa päätä. Kokotaulukot / mittaoppaat helpottavat kokojen valinnassa. Mallit ovat suurilta osin unisex ja sopivat näin ollen niin tytöille kuin pojille ja naisille / miehille. Jos emmit kokojen välillä, suosittelemme ottamaan sen suuremman vaihtoehdon, koska rennot saavat nämä ihanuudet olla!

VINKKI: Jos esimerkiksi naisten koot ovat housumalleissa vähissä tai muuten ei sopivaa kokoa löydy, niin kokoja voi toki valita myös Dad- mitoituksista, housut ovat täysin samanlaisia! Esim. miesten Dad M koko vastaa Mum L kokoa, Dad L koko naisten XL kokoa ja Dad XL naisten XXL.