Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Wennberg- magneettiripset 38€


Narniaan Oy myy magneettiripsiä ainoastaan Vaasassa.

Nettitilaukset onnistuvat maahantuojan omilta sivuilta.


Magneettiripset ovat ripsialan uusin trendi, jolla on nyt valtava kysyntä - eikä ihme.
Ripsien asennukseen ei käytetä lainkaan liimaa ja on käytössä hyvin miellyttävät, pehmeät ja täysin turvalliset. Ripset ovat laa-dukkainta korealaista silkkikuitua, jota maailmasta löytyy. Magneetit ovat pikkuruiset ja erittäin vahvat, eivätkä sisällä nikkeliä. Kuidut on kiinnitetty ripsilankaan käsin sitomalla ja pysyvät vahvasti kiinni. Ripset ovat saaneet Cruelty Free- sertifikaatin ja ovat alusta loppuun käsin valmistetut. Ja mikä parasta, asennukseen ei tarvita ammattilaista, vaan ostaessasi ripsiparin, ammattitaitoinen myyjä ohjeistaa sinua asentamaan ripset itse ja huoltamaan ripset oikein. Ripset poistetaan aina yöksi ja huolletaan seuraavaa käyttöä varten, jolloin ripsillä on oikein hoidettuna yli 100 käyttökertaa!

Liikkeessämme olevat kokeilumallit:

Natural 1,8 (cm)

Natural 2,8 (cm)

Kardashian 2,8 (cm) sekä 2,3 (cm)

Megavolume

Short’n Thick

Short'n Light

Glamour

Wennberg sarja on täydentynyt myös magneettisella eyelinerilla. Käyttäessäsi eyelineria voit asentaa ripset suoraan iholle. Magneettiripsien alapaloja ei ole tällöin tarve asentaa. Hinta 39.90€ HUOM! Magneettieyelinerin toimitus on tällä hetkellä katkolla. Maahantuoja ei osaa vielä sanoa, milloin tuotetta saadaan lisää.

Ostaessasi ripset voit halutessasi varata ajan sovitukseen Sinulle tai lisäksi muutamalle ystävällesi tai tulla niin kutsuttuun ”sovitusiltaan”. Illat ovat ilmaisia sovituksia isommille ryhmille, joissa opastetaan ryhmä kerrallaan ripsien asennuksen nikseihin. Ripset voi ostaa tottakai myös ilman sovitusta. Asennusvideo on vapaasti ja ilmaiseksi saatavilla fb sivuillamme kaikille. Kysy mahdollisia sovitusiltoja, sovitusvideota tai ajanvarausta henkilökohtaiseen sovitukseen liikkeestämme.

HUOM! Nyt korona-aikana vain yksityissovituksia.