Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ilmapallot ovat varastaneet sydämemme sataprosenttisesti! Kauniit ja värikkäät pallot ilahduttavat saajaa iästä riippumatta.

Olemme saaneet ojentaa pieneen käteen kauan toivotun vappupallon, täyttää pallot häihin hääparin toiveiden mukaisesti, tehdä valmiiksi lukemattomia numeropalloja synttäreitä varten sekä suunnitella asiakkaiden kanssa upeita kokonaisuuksia erilaisiin juhlatilaisuuksiin.

Meillä on laaja valikoima erilaisia palloja liikkeessämme. Olethan meihin kuitenkin ajoissa yhteydessä, jotta pystyisimme toteuttamaan juuri SINUN toiveesi!

ILMAPALLOJEN TÄYTTÖ HELIUMILLA:

Meiltä löydät esim. isot numeropallot, baby shower-, juhla-, confetti- ja synttäripallot. Osa palloista on tilaustuotteina. Tulethan käymään viimeistään edellisellä viikolla, jotta tilauksesi ehtii tulla ajoissa tärkeää päivää varten! Isompi erä täytettävänä? --> Tilaa pallot etukäteen!

Kumipallo (n.30cm halkaisija) kestokäsittelyllä, alle 10 kpl 3e/kpl, yli 10 kpl 2,40€/kpl

Pieni 45cm foliopallo 3e

Muotofoliopallo 4,80-6€

Numero/kirjainfoliopallo 66cm 4,80€

Erikoismuotofoliopallo 6€

Numero/kirjainfoliopallo 86cm 6€

Pallonauha kuuluu hintaan.NUMEROPALLOT:

Numeropalloja on kahta eri kokoa; 86cm ja 35cm. Isot ovat heliumtäytettäviä, mutta pienet 35cm numerot eivät leiju pallon pienen tilavuuden takia. Pikkunumerot ovatkin tarkoitettu täytettäväksi ilmalla.

86cm numeropallo 6.95e/kpl + 6e heliumtäyttö.

Väreinä ruusukulta, hopea, musta ja kulta. 1 ja 2 numerot löytyvät myös vaaleanpunaisena sekä vaaleansinisenä. Fuksian pinkit sekä tummansiniset pallot ovat tilattavissa.

36cm hopeinen numeropallo 2e kpl.

41cm sateenkaarinumeropallo 2€ kpl.

PALLOPAINOT:

Peruspaino 2e, shamppanjapullo/tähti 2.95e, pienet 0.50-0.80€ kpl.Kuvateksti

CLEARZ - SAIPPUAKUPLAPALLO - KRISTALLIKUPLAPALLO:

Huikea Clearz- pallo luo monta eri tunnelmaa riippuen siitä, millä se on täytetty. Cleraz- palloja on kirkkaina sekä vaalean pinkkeinä.

Clearz- pallo 5.95€ ja heliumtäyttö 7,20€.

+ glitter 4€, 35cm numero 5€, höyhen 1.50e/pss, confetti 5€

Confettia on valittavissa kultaisena, hopeisena, ruusukultaisena, pinkkinä, vaaleansinisenä ja läpikuultavan valkoisena.

VINKKI: Voit kiinnittää valosarjan ns. naruksi, jolloin pallot hohtavat kauniisti hämärässä!

KUMIPALLOT:

Kumipalloja on valmiissa pakkauksissa sekä valittavissa yksittäin. Valmispakkauksista löydät erilaisia settejä mm. baby shower- juhliin sekä synttäreille.

Yksittäiset pallot (ilman heliumtäyttöä):

Helmiäshohtoiset 1-9kpl 0.50€/kpl, väh. 10 kpl 0.30€/kpl.

Kromipintaiset 1-9kpl 0.60€/kpl, väh. 10 kpl 0.40€/kpl.

Konfettipallot:

Kumiset konfettipallot voidaan täyttää heliumilla tai ilmalla. Sisälle ei voida kuitenkaan konfettien takia laittaa kestokäsittelyainetta, jolloin leijumisaika on vain n. 8-12h. Väreinä kulta, ruusukulta, multicolor, pinkki ja sininen.


ILMAPALLOJEN NOUTO JA KULJETUS:

Aja KYLMILLÄ ILMOILLA auto mahdollisimman lähelle. Liikkeen edessä pitäisi olla yksi paikka vapaana kaupan aukioloaikoina. Heliumpallot eivät kestä kylmää hyvin. Suosittelemme viemään pallot suoraan autoon ja siitä taasen suoraan juhlapaikalle. Heliumkaasu ns. kutistuu kylmässä, jolloin varsinkin foliopallot saattavat lässähtää hetkellisesti. Pallot palautuvat takaisin muotoonsa, kun ne pääsevät lämpöiseen sisäilmaan. Tällöin heliumkaasu taas "laajentuu".

KESÄHELTEILLÄ ilmapalloja ei saa jättää kuumaan autoon pitkäksi aikaa. Kuuma ilma autossa "laajentaa" heliumkaasua, jolloin pallot saattavat räjähtää ja aiheuttaa vahinkoa.

Varaudu myös siihen, että osa ilmapalloista vie yllättävän paljon tilaa autossa. Esim. kaksi Clearz- palloa peittää koko takapenkin. Pienempiä palloja on helpompi tunkea vähän joka väliin :)


MUUALTA OSTETUT PALLOT JA NIIDEN TÄYTTÖ:

Täytämme myös muualta ostettuja palloja, jos niissä on CE- merkintä laadun takaamiseksi. Esim. Wishin tai Aliexpressin palloja emme valitettavasti täytä turvallisuussyistä. Tarkista pakkauksesta, että pallot soveltuvat heliumkaasutäyttöön ja että ne ovat tarpeeksi isoja leijuakseen (jos pallon tilavuus on liian pieni, se ei leiju vaikka sinne heliumia laitettaisiinkin). Emme ole myöskään vastuussa, jos muualta ostetut pallot hajoavat täytettäessä. Joudumme tällöin myös veloittamaan rikkoontuneen pallon heliumin hinnan.

Ota meihin yhteyttä, jos jokin asia jäi askarruttamaan!