Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Glitter Lips

Glitter Lips! 8 tuntia säihkettä ja glitterin kimallusta. Drink, kiss and party proof! Glitterhuulipuna viimeistelee meikkisi ja juhlafiiliksen!

Paketti sisältää glitterpurkin, kiinniteaineen ja aplikaattorisiveltimen levitystä varten. Yhdestä paketista riittää noin 20-25 levityskertaan.

Mainoskuvissa näkyvät värit ovat suuntaa-antavia. Pieniä värieroja voi olla.

Ei testattu eläimillä.

Hinta 15 euroa + postikulut 5.90€

Glitter Lips käyttöohje

Kolme helppoa vaihetta Glitter Lipsien laittoon

  1. Levitä ohut kerros kiinniteainetta kuiville ja ehjille huulille, seuraten tarkasti huulten ulkoreunaa. (Jos haluat terävämmän reunan, laita huultenrajauskynää ensimmäiseksi.) Pidä huulet irti toisistaan ja anna kiinniteaineen muuttua valkoisesta läpinäkyväksi. Tee ylä- tai alahuuli ensin. Ei molempia samaan aikaan.
  2. Ota aplikaattorilla glitteriä runsaasti ja painele se tasaisesti kiinniteaineen päälle. Voit myös kostuttaa aplikaattorin ja puristaa siitä ylimääräiset vedet pois. Kostealla aplikaattorilla saat nostettua glitteriä vielä paremmin huuliin. Tarkista, että glitteriä on tasaisesti joka paikassa. Jos huulet tarttuvat toisiinsa, kun laitat ne yhteen, täytyy sinun lisätä glitteriä niihin kohtiin, jotka ovat edelleen tahmeat.
  3. Käytä sivellintä tai meikkisientä pyyhkiäksesi ylimääräiset glitterit iholta.

Poisto


Glitter Lipsien poistoon tarvitset öljypohjaisen, vedenkestävän meikin poistoaineen. Laita poistoainetta vanulappuun ja anna sen olla huulten päällä 30 sekunnin ajan. Tällöin öljy pääsee liottamaan glitteriä ja kiinniteainetta paremmin. Poista glitteri pyörivin liikkein. Kosteuta huulet hyvin glitterin poiston jälkeen.

HUOM!


Vaikka kiinniteaine on vesipohjainen, suosittelemme tekemään allergiatestin iholle 24h ennen käyttöä.
Liiallinen käyttö voi kuivattaa huulia.


Ei nieltäväksi.

Ei saa käyttää kuiville ja halkeileville huulille.
Säilytä kuivassa ja viileässä, pois auringonpaisteesta.

Ei lasten ulottuville.


VAROITUS!
Lopeta tuotteen käyttö, jos ihoärsytystä ilmenee tai se lisääntyy. Ota tarvittaessa yhteys lääkäriin tai terveyskeskukseen.